Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tatiana Kovačevičová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tatiana Kovačevičová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 16)

1995    ... kone na betóne  (Návrhár kostýmov)
1988    Sagarmatha  (Návrhár kostýmov)
1988    Vlakári  (Návrhár kostýmov)
1986    Žaby a iné ryby  (Návrhár kostýmov)
1984    Návrat Jána Petru  (Návrhár kostýmov)
1984    Sladké starosti  (Návrhár kostýmov)
1983    Letný strom radosti  (Návrhár kostýmov)
1981    Člny proti prúdu  (Návrhár kostýmov)
1981    Fénix  (Návrhár kostýmov)
1981    Súdim ťa láskou  (Návrhár kostýmov)
1980    Odveta  (Návrhár kostýmov)
1980    Živá voda  (Návrhár kostýmov)
1979    Hra na telo  (Návrhár kostýmov)
1979    Kamarátky  (Návrhár kostýmov)
1979    Rosnička  (Návrhár kostýmov)
1977    Biela stužka v tvojich vlasoch  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768