Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zuzana Bočeková
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zuzana Bočeková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

1974    Trofej neznámeho strelca  (Návrhár kostýmov)
1973    Srdce na lane  (Návrhár kostýmov)
1972    Človek na moste  (Návrhár kostýmov)
1971    Páni sa zabávajú  (Návrhár kostýmov)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (Návrhár kostýmov)
1968    Stopy na Sitne  (Návrhár kostýmov)
1966    Živý bič  (Návrhár kostýmov)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Návrhár kostýmov)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768