Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Edgar Schmied
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Edgar Schmied' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 18)

1979    Cnostný Metod  (Návrhár kostýmov)
1978    Dievča z jazera  (Návrhár kostýmov)
1978    Nie  (Návrhár kostýmov)
1977    Advokátka  (Návrhár kostýmov)
1976    Červené víno I-II  (Návrhár kostýmov)
1976    Do posledného dychu  (Návrhár kostýmov)
1976    Keby som mal dievča  (Návrhár kostýmov)
1976    Rozdelení  (Návrhár kostýmov)
1975    Milosrdný čas  (Návrhár kostýmov)
1975    Stretnutie  (Návrhár kostýmov)
1975    Šepkajúci fantóm  (Návrhár kostýmov)
1974    Cesta ženy  (Návrhár kostýmov)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Návrhár kostýmov)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Návrhár kostýmov)
1971    Orlie pierko  (Návrhár kostýmov)
1970    Naši pred bránami  (Návrhár kostýmov)
1968    Traja svedkovia  (Návrhár kostýmov)
1964    Prípad pre obhajcu  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768