Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Malovec
  24.03.1933
  07.10.1998
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Malovec' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

1996    Jaškov sen  (Autor hudby)
1976    Rozdelení  (Autor hudby)
1973    Srdce na lane  (Autor hudby)
1972    Človek na moste  (Autor hudby)
1972    Ďaleko je do neba  (Autor hudby)
1972    Obrazy starého sveta  (Autor hudby)
1970    Rekviem za rytierov  (Autor hudby)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Autor hudby)
1964    Prípad pre obhajcu  (Autor hudby)
1963    Výhybka  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768