Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Balco
  16.07.1949
(Liptovský Ján)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Balco' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2002    Dážď padá na naše duše  (Režisér)
1998    Rivers of Babylon  (Režisér, Scenárista)
1990    Let asfaltového holuba  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1988    Postoj  (Režisér)
1986    Pasodoble pre troch  (Režisér, Scenárista)
1984    Uhol pohľadu  (Režisér, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768