Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Miloslav Luther
  14.08.1945
(Jakub, dnes časť Banskej Bystrice)
Slovenský režisér a scenárista. Ako asistent réžie spolupracoval na hraných filmoch Krotká (TV, réžia - S. Barabáš, 1966), Dáma (TV, réžia - Ivan Balaďa, 1967) a Slávnosť v botanickej záhrade (réžia - Elo Havetta, 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Miloslav Luther' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 10)

2014    Krok do tmy  (Režisér, Scenárista)
2009    Tango s komármi  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Producent)
2002    Útek do Budína  (Režisér, Scenárista, Autor hudby)
1993    Anjel milosrdenstva  (Režisér, Scenárista)
1991    Skús ma objať  (Režisér, Scenárista)
1989    Chodník cez Dunaj  (Režisér, Scenárista)
1988    Štek  (Režisér)
1986    Mahuliena, zlatá panna  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1985    Zabudnite na Mozarta  (Režisér)
1984    Kráľ Drozdia brada  (Režisér, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768