Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Anna Grissová
  18.11.1921
(Nitra)
  20.06.2001
(Košice)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Anna Grissová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1984    O sláve a tráve  (ako starena)
1971    Keby som mal pušku  (ako Amerikánka)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (ako Darinka)
1962    Havrania cesta  (ako Amálka)
1962    Výlet po Dunaji  (ako Babušáková)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768