Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Viliam Čánky
  09.02.1933
  27.10.1992
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Viliam Čánky' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 35)

1991    Skús ma objať  (Vedúci výroby)
1989    Chodník cez Dunaj  (Vedúci výroby)
1988    Sedem jednou ranou  (Vedúci výroby)
1987    Pehavý Max a strašidlá  (Vedúci výroby)
1987    Víkend za milión  (Vedúci výroby)
1987    Začiatok sezóny  (Vedúci výroby)
1985    Fontána pre Zuzanu  (Vedúci výroby)
1984    Falošný princ  (Vedúci výroby)
1984    Lev Tolstoj I-II  (Vedúci výroby)
1984    O sláve a tráve  (Vedúci výroby)
1983    Sojky v hlave  (Vedúci výroby)
1983    Tisícročná včela I-II  (Vedúci výroby)
1982    Čarbanice  (Vedúci výroby)
1982    Smrť pána Golužu  (Vedúci výroby)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Vedúci výroby)
1980    Hodiny  (Vedúci výroby)
1979    Smrť šitá na mieru  (Vedúci výroby)
1978    Poéma o svedomí I-II  (Vedúci výroby)
1978    Pustý dvor  (Vedúci výroby)
1976    Stratená dolina  (Vedúci výroby)
1975    Sebechlebskí hudci  (Vedúci výroby)
1973    Putovanie do San Jaga  (Vedúci výroby)
1973    Skrytý prameň  (Vedúci výroby)
1972    Zajtra bude neskoro  (Vedúci výroby)
1971    Nevesta hôľ  (Vedúci výroby)
1970    Dovidenia v pekle, priatelia  (Vedúci výroby)
1970    Pán si neželal nič  (Vedúci výroby)
1968    Dialóg 20-40-60  (Vedúci výroby)
1967    Rok na dedine  (Vedúci výroby)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (Vedúci výroby)
1965    Kým sa skončí táto noc  (Vedúci výroby)
1964    Prípad pre obhajcu  (Vedúci výroby)
1963    Výhybka  (Vedúci výroby)
1962    Boxer a smrť  (Vedúci výroby)
1961    Vždy možno začať  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768