Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Milan K. Némethy
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Milan K. Némethy' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 38)

1989    Právo na minulosť  (Zvukár)
1988    Správca skanzenu  (Zvukár)
1987    Víkend za milión  (Zvukár)
1986    Cena odvahy  (Zvukár)
1986    Šiesta veta  (Zvukár)
1984    Jagavá púť Lhoce Šar  (Zvukár)
1984    V bludisku pamäti  (Zvukár)
1983    Sojky v hlave  (Zvukár)
1982    Čarbanice  (Zvukár)
1982    Pásla kone na betóne  (Zvukár)
1982    Tušenie  (Zvukár)
1981    Kosenie Jastrabej lúky  (Zvukár)
1979    Choď a nelúč sa  (Zvukár)
1979    Kamarátky  (Zvukár)
1978    Zlaté časy  (Zvukár)
1977    Penelopa  (Zvukár)
1976    Do posledného dychu  (Zvukár)
1976    Keby som mal dievča  (Zvukár)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Zvukár)
1975    Horúčka  (Zvukár)
1975    Život na úteku  (Zvukár)
1974    Cesta ženy  (Zvukár)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Zvukár)
1973    Deň slnovratu  (Zvukár)
1973    Dolina  (Zvukár)
1972    Javor a Juliana  (Zvukár)
1971    Keby som mal pušku  (Zvukár)
1970    Pán si neželal nič  (Zvukár)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Zvukár)
1969    Čierna minúta  (Zvukár)
1969    Génius  (Zvukár)
1967    Tri dcéry  (Zvukár)
1966    Panna zázračnica  (Zvukár)
1966    Siedmy kontinent  (Zvukár)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (Zvukár)
1964    Organ  (Zvukár)
1963    Trio Angelos  (Zvukár)
1961    Vždy možno začať  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768