Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Dušan Rapoš
  20.06.1953
(Moravany)
Dušan Rapoš v roku 1975 prerušil štúdium žurnalistiky na FF UK v Bratislave a o dva roky na to začal na bratislavskej VŠMU študovať filmovú a televíznu réžiu. V oblasti celovečerného hraného filmu debutoval v roku 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Dušan Rapoš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

2008    Cinka Panna  (Režisér)
1999    Fontána pre Zuzanu 3  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1996    Suzanne  (Režisér, Autor námetu, Scenárista, Autor hudby)
1993    Fontána pre Zuzanu 2  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1989    Rabaka  (Režisér, Scenárista)
1987    Začiatok sezóny  (Autor hudby)
1986    Utekajme, už ide!  (Režisér, Autor hudby)
1985    Fontána pre Zuzanu  (Režisér)
1984    Falošný princ  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768