Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Tomaškovič
  17.07.1933
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Tomaškovič' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 32)

1990    Súkromné životy  (Vedúci výroby)
1989    Právo na minulosť  (Vedúci výroby)
1988    Iba deň  (Vedúci výroby)
1988    Postoj  (Vedúci výroby)
1987    Neďaleko do neba  (Vedúci výroby)
1986    Akcia Edelstein  (Vedúci výroby)
1986    Utekajme, už ide!  (Vedúci výroby)
1985    Tichá radosť  (Vedúci výroby)
1985    Tretí šarkan  (Vedúci výroby)
1984    Na druhom brehu sloboda  (Vedúci výroby)
1984    V bludisku pamäti  (Vedúci výroby)
1983    Letný strom radosti  (Vedúci výroby)
1982    Kočka  (Vedúci výroby)
1980    Otec ma zderie tak či tak  (Vedúci výroby)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Vedúci výroby)
1978    Krutá ľúbosť  (Vedúci výroby)
1976    Ružové sny  (Vedúci výroby)
1975    Pacho, hybský zbojník  (Vedúci výroby)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Vedúci výroby)
1973    Hriech Kataríny Padychovej  (Vedúci výroby)
1972    Letokruhy  (Vedúci výroby)
1971    Zlozor  (Vedúci výroby)
1970    Eden a potom  (Vedúci výroby)
1969    Kráľovská poľovačka  (Vedúci výroby)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Vedúci výroby)
1968    Muž, ktorý luže  (Vedúci výroby)
1968    Stroskotáme zajtra  (Vedúci výroby)
1966    Tango pre medveďa  (Vedúci výroby)
1965    Nylonový mesiac  (Vedúci výroby)
1964    Každý týždeň sedem dní  (Vedúci výroby)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Vedúci výroby)
1961    Tri razy svitá ráno  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768