Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Igor Fábry
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Igor Fábry' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 21)

1986    Kohút nezaspieva  (Vedúci výroby)
1985    Skleníková Venuša  (Vedúci výroby)
1984    Návrat Jána Petru  (Vedúci výroby)
1981    Člny proti prúdu  (Vedúci výroby)
1981    Noční jazdci  (Vedúci výroby)
1978    Nie  (Vedúci výroby)
1978    Sneh pod nohami  (Vedúci výroby)
1977    Zlatá réva  (Vedúci výroby)
1976    Červené víno I-II  (Vedúci výroby)
1975    Stretnutie  (Vedúci výroby)
1975    Šepkajúci fantóm  (Vedúci výroby)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Vedúci výroby)
1974    V každom počasí  (Vedúci výroby)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Vedúci výroby)
1971    Orlie pierko  (Vedúci výroby)
1970    Medená veža  (Vedúci výroby)
1968    Niet inej cesty  (Vedúci výroby)
1967    Vreckári  (Vedúci výroby)
1966    Koliesko  (Vedúci výroby)
1966    Kryštál z Istanbulu  (Vedúci výroby)
1961    Expedícia TANAP  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768