Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Svikruha
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Svikruha' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 27)

1979    Kamarátky  (Vedúci výroby)
1978    Zlaté časy  (Vedúci výroby)
1977    Penelopa  (Vedúci výroby)
1977    Súkromná vojna  (Vedúci výroby)
1976    Keby som mal dievča  (Vedúci výroby)
1976    Koncert pre pozostalých  (Vedúci výroby)
1975    Horúčka  (Vedúci výroby)
1974    Veľká noc a veľký deň  (Vedúci výroby)
1973    Deň slnovratu  (Vedúci výroby)
1973    Dolina  (Vedúci výroby)
1972    Javor a Juliana  (Vedúci výroby)
1972    Ľalie poľné  (Vedúci výroby)
1971    Keby som mal pušku  (Vedúci výroby)
1970    Dovidenia v pekle, priatelia  (Vedúci výroby)
1969    Génius  (Vedúci výroby)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Vedúci výroby)
1968    Stopy na Sitne  (Vedúci výroby)
1968    Údolie večných karaván  (Vedúci výroby)
1967    Tri dcéry  (Vedúci výroby)
1966    Panna zázračnica  (Vedúci výroby)
1965    Zvony pre bosých  (Vedúci výroby)
1964    Organ  (Vedúci výroby)
1963    Trio Angelos  (Vedúci výroby)
1962    Slnko v sieti  (Vedúci výroby)
1961    Bratia  (Vedúci výroby)
1960    Trinásťroční - Malá manekýnka  (Vedúci výroby)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768