Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Václav Richter
  27.06.1922
(Klatovy)
  03.05.1969
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Václav Richter' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1968    Údolie večných karaván  (Kameraman)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (Kameraman)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Kameraman)
1964    Archimedov zákon  (Kameraman)
1963    Výhybka  (Kameraman)
1961    My z deviatej A.  (Kameraman)
1960    Skalní v ofsajde  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768