Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Štefan Sokol
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Štefan Sokol' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1981    Vták nociar  (Scenárista)
1976    Desať percent nádeje  (Autor námetu, Scenárista)
1973    Očovské pastorále  (Autor námetu, Scenárista)
1972    Ďaleko je do neba  (Scenárista)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Scenárista)
1961    Tri razy svitá ráno  (Scenárista)
1960    Jerguš Lapin  (Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768