Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Zeman
  13.02.1944
(Zvolen)
  19.11.2010
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Zeman' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1990    V rannej hmle  (Režisér)
1987    Úsmev diabla  (Režisér)
1982    Na konci diaľnice  (Režisér)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Režisér)
1979    Hra na telo  (Režisér, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768