Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Mikláš
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Mikláš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1980    Pomsta mŕtvych rýb  (Vedúci výroby)
1979    Postav dom, zasaď strom  (Vedúci výroby)
1976    Desať percent nádeje  (Vedúci výroby)
1971    Hľadači svetla  (Vedúci výroby)
1970    Noc s mačkou  (Vedúci výroby)
1964    Archimedov zákon  (Vedúci výroby)
1959    Dom na rázcestí  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768