Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Adam Matejka
  21.11.1905
  21.04.1988
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Adam Matejka' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1980    Otec ma zderie tak či tak  (ako strýco Alexin)
1972    Človek na moste  (ako Beňo)
1969    Kráľovská poľovačka  (ako Hudec)
1967    Rok na dedine  (ako Trúbeľka)
1961    Pokorené rieky  (ako Monko)
1958    Statočný zlodej  (ako Adam)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768