Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alexander Pallós
  25.02.1927
  05.06.1989
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alexander Pallós' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 31)

1981    Súdim ťa láskou  (Zvukár)
1980    Citová výchova jednej Daše  (Zvukár)
1980    Krvavá pani  (Zvukár)
1980    Odveta  (Zvukár)
1980    Otec ma zderie tak či tak  (Zvukár)
1979    A pobežím až na kraj sveta  (Zvukár)
1979    Blízke diaľavy  (Zvukár)
1979    Hra na telo  (Zvukár)
1979    Prerušená hra  (Zvukár)
1978    Sneh pod nohami  (Zvukár)
1977    Bludička  (Zvukár)
1976    Zbojník Jurko  (Zvukár)
1975    Tetované časom  (Zvukár)
1974    Ohnivé križovatky  (Zvukár)
1973    Srdce na lane  (Zvukár)
1972    Ľalie poľné  (Zvukár)
1972    Tie malé výlety  (Zvukár)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Zvukár)
1971    Hľadači svetla  (Zvukár)
1971    Mimoriadne cvičenie  (Zvukár)
1970    Dovidenia v pekle, priatelia  (Zvukár)
1970    Noc s mačkou  (Zvukár)
1969    Láska neláskavá  (Zvukár)
1969    Vtáčkovia, siroty a blázni  (Zvukár)
1968    Čas, ktorý žijeme  (Zvukár)
1968    Údolie večných karaván  (Zvukár)
1968    Zbehovia a pútnici  (Zvukár)
1967    Kristove roky  (Zvukár)
1965    Stretnutie  (Zvukár)
1964    Psychodráma  (Zvukár)
1958    Nikdy viac  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768