Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Július Vašek
  29.12.1926
  01.05.2009
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Július Vašek' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 22)

1991    Gemini  (ako Nočak)
1983    Muž nie je žiadúci  (ako mlynár)
1982    Pavilón šeliem  (ako Žilinský)
1981    Fénix  (ako učiteľ Arnošt)
1980    Odveta  (ako Jung)
1979    Blízke diaľavy  (ako Karburátor)
1979    Rosnička  (ako Klen)
1978    Nie  (ako Poljak)
1977    Advokátka  (ako JUDr. Grznár)
1977    Súkromná vojna  (ako Rudo)
1976    Červené víno I-II  (ako Pančucha)
1975    Pacho, hybský zbojník  (ako Mišo)
1974    Deň, ktorý neumrie  (ako vojak Pirč)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (ako Tkáč)
1972    Letokruhy  (ako Lukeš)
1971    Hľadači svetla  (ako Klaučo)
1971    Orlie pierko  (ako Prašivec)
1970    Medená veža  (ako Prašivec)
1967    Vreckári  (ako Abdul)
1965    Námestie svätej Alžbety  (ako holič Ján Flórik)
1961    Bratia  (ako Vendel Haviar)
1957    Štyridsaťštyri  (ako Matej Frujak)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768