Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Elena Pappová - Zvaríková
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Elena Pappová - Zvaríková' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1974    Veľká noc a veľký deň  (ako Irena Krnáčová)
1971    Dosť dobrí chlapi  (ako Markova žena)
1971    Nevesta hôľ  (ako mlynárka)
1970    Naši pred bránami  (ako vedúca reklamy Denisa)
1970    Pán si neželal nič  (ako Zuzka)
1969    Génius  (ako Marianna Tobiášová)
1967    Volanie démonov  (ako Pavlíková)
1957    Štyridsaťštyri  (ako Julka Kolibcová)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768