Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Zoro Záhon
  07.01.1943
(Piešťany)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Zoro Záhon' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1987    Začiatok sezóny  (Režisér)
1986    Akcia Edelstein  (Režisér, Scenárista)
1981    Pomocník  (Režisér)
1979    Choď a nelúč sa  (ako pilot)
1978    Poéma o svedomí I-II  (Režisér)
1975    Tetované časom  (Režisér)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768