Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Václav Škvor
  07.06.1913
(Kocerady nad Sázavou)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Václav Škvor' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (Zvukár)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (Zvukár)
1968    Stroskotáme zajtra  (Zvukár)
1967    Cézar a detektívi  (Zvukár)
1966    Vrah zo záhrobia  (Zvukár)
1965    Šerif za mrežami  (Zvukár)
1965    Zvony pre bosých  (Zvukár)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Zvukár)
1963    Kto si bez viny  (Zvukár)
1962    Polnočná omša  (Architekt)
1961    Expedícia TANAP  (Zvukár)
1961    Pokorené rieky  (Zvukár)
1960    Našiel som si kamaráta - Ivan  (Zvukár)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Zvukár)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Zvukár)
1959    Skaly a ľudia  (Zvukár)
1958    Statočný zlodej  (Zvukár)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (Zvukár)
1957    Cesta večných spomienok  (Zvukár)
1956    Čisté ruky  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768