Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vincent Rosinec
  06.05.1928
(Višňové)
  19.03.2011
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vincent Rosinec' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 30)

1987    Hody  (Kameraman)
1986    Pasodoble pre troch  (Kameraman)
1986    Zakázané uvoľnenie  (Kameraman)
1985    Tretí šarkan  (Kameraman)
1984    Uhol pohľadu  (Kameraman)
1983    Sojky v hlave  (Kameraman)
1982    Popolvár najväčší na svete  (Kameraman)
1981    Plavčík a Vratko  (Kameraman)
1980    Hodiny  (Kameraman)
1978    Krutá ľúbosť  (Kameraman)
1978    Pustý dvor  (Kameraman)
1976    Do posledného dychu  (Kameraman)
1976    Koncert pre pozostalých  (Kameraman)
1975    Život na úteku  (Kameraman)
1974    Trofej neznámeho strelca  (Režisér, Kameraman)
1973    Deň slnovratu  (Kameraman)
1970    Pán si neželal nič  (Kameraman)
1969    Láska neláskavá  (Kameraman)
1968    Dialóg 20-40-60  (Kameraman)
1967    Drak sa vracia  (Kameraman)
1966    Jeden deň pre starú paniu  (Kameraman)
1966    Koliesko  (Kameraman)
1965    Kým sa skončí táto noc  (Kameraman)
1965    Zvony pre bosých  (Kameraman)
1964    Každý týždeň sedem dní  (Kameraman)
1964    Senzi mama  (Kameraman)
1963    Ivanov  (Kameraman)
1962    Havrania cesta  (Kameraman)
1961    Pokorené rieky  (Kameraman)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768