Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Gejza Maráky
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Gejza Maráky' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 15)

1978    Víťaz  (ako Belan)
1970    Rozsudok  (Vedúci výroby)
1969    322  (Vedúci výroby)
1968    Sladký čas Kalimagdory  (Vedúci výroby)
1968    Stroskotáme zajtra  (Vedúci výroby)
1967    Cézar a detektívi  (Vedúci výroby)
1966    Živý bič  (Vedúci výroby)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Vedúci výroby)
1964    Prípad Barnabáš Kos  (Vedúci výroby)
1963    Tvár v okne  (Vedúci výroby)
1962    Výlet po Dunaji  (Vedúci výroby)
1961    My z deviatej A.  (Vedúci výroby)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (Vedúci výroby)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Vedúci výroby)
1956    Čert nespí  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768