Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Alexej Artim
  07.01.1924
Vedúci výroby.  
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Alexej Artim' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1982    Na konci diaľnice  (Vedúci výroby)
1981    Vták nociar  (Vedúci výroby)
1980    Karline manželstvá  (Vedúci výroby)
1978    Dievča z jazera  (Vedúci výroby)
1978    Smoliari  (Vedúci výroby)
1976    Krátky život  (Vedúci výroby)
1974    Cesta ženy  (Vedúci výroby)
1974    Ohnivé križovatky  (Vedúci výroby)
1970    Naši pred bránami  (Vedúci výroby)
1969    Slávnosť v botanickej záhrade  (Vedúci výroby)
1967    Kristove roky  (Vedúci výroby)
1964    Senzi mama  (Vedúci výroby)
1955    Za slobodu (Partizáni)  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768