Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Rudolf Kováč
  22.05.1922
(Spišská Nová Ves)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Rudolf Kováč' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 20)

1968    Sladký čas Kalimagdory  (Architekt)
1967    Cézar a detektívi  (Architekt)
1966    Siedmy kontinent  (Architekt)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (Architekt)
1964    Senzi mama  (Architekt)
1963    Výhybka  (Architekt)
1962    Výlet po Dunaji  (Architekt)
1961    My z deviatej A.  (Architekt)
1961    Pokorené rieky  (Architekt)
1961    Vždy možno začať  (Architekt)
1960    Prerušená pieseň  (Architekt)
1960    Skalní v ofsajde  (Architekt)
1959    Skaly a ľudia  (Architekt)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (Architekt)
1957    Štyridsaťštyri  (Architekt)
1956    Čisté ruky  (Architekt)
1955    Červený mak  (Architekt)
1955    Žena z vrchov  (Architekt)
1954    Drevená dedina  (Architekt)
1953    V piatok trinásteho  (Architekt)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768