Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Režucha
  13.03.1929
(Trnava)
  15.07.1995
(Trnava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Režucha' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

1979    Choď a nelúč sa  (Režisér, Scenárista)
1979    Prerušená hra  (Režisér)
1976    Do posledného dychu  (Režisér)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (Režisér)
1975    Život na úteku  (Režisér, Scenárista)
1973    Deň slnovratu  (Režisér, Scenárista)
1972    Tie malé výlety  (Režisér)
1971    Dosť dobrí chlapi  (Režisér)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768