Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Juraj Král
  27.01.1924
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Juraj Král' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1973    Srdce na lane  (Vedúci výroby)
1972    Obrazy starého sveta  (Vedúci výroby)
1963    Ivanov  (Vedúci výroby)
1961    Most na tú stranu  (Vedúci výroby)
1960    Jerguš Lapin  (Vedúci výroby)
1959    Dom na rázcestí  (Vedúci výroby)
1958    Posledný návrat  (Vedúci výroby)
1953    Kvety Tatier (Víťazný život)  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768