Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Martin Gregor
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Martin Gregor' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

1973    Očovské pastorále  (ako sudca)
1971    Páni sa zabávajú  (ako barón Taušer)
1967    Zmluva s diablom  (ako Pavelka)
1965    Námestie svätej Alžbety  (ako Samko Weimann)
1963    Ivanov  (ako Lebedev)
1962    Výlet po Dunaji  (ako Bujalobog)
1958    Statočný zlodej  (ako Rohatý)
1952    Mladé srdcia  (ako Ing. Hanes)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768