Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Frída Bachletová
  17.03.1901
(Ružomberok)
  28.12.1969
(Bratislava)
Slovenská herečka. Manželka herca Rudolfa Bachleta. Po skončení meštianskej školy pracovala ako robotníčka v papierňach v Ružomberku. Popri práci sa venovala ochotníckemu divadlu v Robotníckej telocvičnej jednote. Hereckú kariéru začínala ako členka Východoslovenského národného divadla v 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Frída Bachletová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1961    Bratia  (ako starena)
1961    Tri razy svitá ráno  (ako Boháčiková)
1953    Pole neorané  (ako Huščavová)
1952    Lazy sa pohli  (ako Kováčová)
1951    Boj sa skončí zajtra  (ako Chlapovičová)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768