Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Karol Bakoš
  14.03.1922
  03.12.1995
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Karol Bakoš' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 23)

1982    Pavilón šeliem  (Vedúci výroby)
1982    Popolvár najväčší na svete  (Vedúci výroby)
1981    Plavčík a Vratko  (Vedúci výroby)
1980    Ja milujem, ty miluješ  (Vedúci výroby)
1980    Toto leto doma  (Vedúci výroby)
1979    Cnostný Metod  (Vedúci výroby)
1977    Advokátka  (Vedúci výroby)
1977    Bludička  (Vedúci výroby)
1976    Rozdelení  (Vedúci výroby)
1972    Človek na moste  (Vedúci výroby)
1972    Ďaleko je do neba  (Vedúci výroby)
1971    Páni sa zabávajú  (Vedúci výroby)
1966    Siedmy kontinent  (Vedúci výroby)
1965    Odhalenie Alžbety Báthoryčky  (Vedúci výroby)
1963    Ivanov  (Vedúci výroby)
1962    Výlet po Dunaji  (Vedúci výroby)
1960    Skalní v ofsajde  (Vedúci výroby)
1959    Skaly a ľudia  (Vedúci výroby)
1958    Statočný zlodej  (Vedúci výroby)
1958    Šťastie príde v nedeľu  (Vedúci výroby)
1956    Čisté ruky  (Vedúci výroby)
1953    Pole neorané  (Vedúci výroby)
1952    Lazy sa pohli  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768