Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Durdík st.
  01.01.1924
  24.09.1978
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Durdík st.' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1965    Kým sa skončí táto noc  (ako Holub)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (ako Rudkov otec)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (ako otec Krupec)
1959    Skaly a ľudia  (ako Ing. Peter Daniš)
1950    Priehrada  (ako Martin Bučan)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768