Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ján Bzdúch
  21.05.1922
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ján Bzdúch' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

1979    Cnostný Metod  (ako Solár)
1978    Dievča z jazera  (ako Kováč)
1976    Pozor, ide Jozefína!  (ako Galbavý)
1973    Dolina  (ako Dušanov otec)
1964    Prípad Barnabáš Kos  (ako Greguš)
1950    Kozie mlieko  (ako Paľo Dvorčiak)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768