Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Dušan Hanák
  27.04.1938
(Bratislava)
Významný slovenský režisér a scenárista. Narodil sa v roku 1938 v Bratislave. V roku 1965 absolvoval Filmovú a televíznu fakultu AMU v Prahe. Nakrútil 20 krátkych filmov, ktoré boli ocenené v Oberhausene, Montevideu, na Bienále mladého 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Dušan Hanák' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1995    Papierové hlavy  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1990    Súkromné životy  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1985    Tichá radosť  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1980    Ja milujem, ty miluješ  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1976    Ružové sny  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1972    Obrazy starého sveta  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1969    322  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768