Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Eugen Bobek
  26.05.1922
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Eugen Bobek' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

1969    Čierna minúta  (Vedúci výroby)
1967    Drak sa vracia  (Vedúci výroby)
1967    Zmluva s diablom  (Vedúci výroby)
1965    Šerif za mrežami  (Vedúci výroby)
1957    Posledná bosorka  (Vedúci výroby)
1957    Zemianska česť  (Vedúci výroby)
1955    Žena z vrchov  (Vedúci výroby)
1954    Drevená dedina  (Vedúci výroby)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Vedúci výroby)
1952    Mladé srdcia  (Vedúci výroby)
1950    Kozie mlieko  (Vedúci výroby)
1949    Katka  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768