Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Tibor Andrašovan
  03.04.1917
(Slovenská Lupča)
  14.06.2001
(Bratislava)
Slovenský hudobný skladateľ. V roku 1937-41 vyštudoval Filozofickú fakultu UK v Bratislave, kde získal aprobáciu pedagóg pre učiteľské akadémie. Ako hudobný pedagóg pôsobil na učiteľskej akadémii v Modre (1941-43). V roku 1944 bol vymenovaný za štátneho 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Tibor Andrašovan' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 24)

1978    Nie  (Autor hudby)
1976    Desať percent nádeje  (Autor hudby)
1975    Sebechlebskí hudci  (Autor hudby)
1975    Stretnutie  (Autor hudby)
1974    Cesta ženy  (Autor hudby)
1973    Očovské pastorále  (Autor hudby)
1971    Mimoriadne cvičenie  (Autor hudby)
1971    Páni sa zabávajú  (Autor hudby)
1971    Zlozor  (Autor hudby)
1968    Traja svedkovia  (Autor hudby)
1967    Rok na dedine  (Autor hudby)
1966    Majster kat  (Autor hudby)
1963    Jánošík II  (Autor hudby)
1962    Jánošík I  (Autor hudby)
1961    Expedícia TANAP  (Autor hudby)
1961    Pokorené rieky  (Autor hudby)
1960    Prerušená pieseň  (Autor hudby)
1958    Statočný zlodej  (Autor hudby)
1957    Cesta večných spomienok  (Autor hudby)
1955    Štvorylka  (Autor hudby)
1954    Drevená dedina  (Autor hudby)
1953    Kvety Tatier (Víťazný život)  (Autor hudby)
1953    Rodná zem  (Autor hudby)
1949    Katka  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768