Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Josef Míček
  12.02.1912
(Veselí nad Moravou)
  21.01.1957
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Josef Míček' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1956    Previerka lásky  (Kameraman)
1954    Drevená dedina  (Kameraman)
1952    Lazy sa pohli  (Kameraman)
1950    Kozie mlieko  (Kameraman)
1949    Katka  (Kameraman)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768