Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Beta Poničanová
  26.09.1908
  18.12.1987
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Beta Poničanová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 5)

1974    Do zbrane, kuruci!  (ako Lukášova matka)
1967    Rok na dedine  (ako Trúbeľková)
1963    Ivanov  (ako Zinaida Lebedevová)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (ako Malatinská)
1948    Vlčie diery  (ako matka Svrčinová)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768