Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Vladimír Zimmer
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Vladimír Zimmer' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1963    Jánošík II  (Vedúci výroby)
1962    Jánošík I  (Vedúci výroby)
1961    Predjarie  (Vedúci výroby)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (Vedúci výroby)
1959    Kapitán Dabač  (Vedúci výroby)
1959    Pán a hvezdár  (ako Pán)
1958    Dáždnik svätého Petra  (Vedúci výroby)
1957    Štyridsaťštyri  (Vedúci výroby)
1955    Štvorylka  (ako Dr. Rážnik, Vedúci výroby)
1953    Rodná zem  (Vedúci výroby)
1951    Boj sa skončí zajtra  (Vedúci výroby)
1950    Priehrada  (Vedúci výroby)
1948    Vlčie diery  (Vedúci výroby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768