Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Bedřich Voděrka
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Bedřich Voděrka' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 63)

1979    Blízke diaľavy  (Strihač)
1978    Nie  (Strihač)
1977    Advokátka  (Strihač)
1977    Zlatá réva  (Strihač)
1976    Červené víno I-II  (Strihač)
1975    Milosrdný čas  (Strihač)
1975    Stretnutie  (Strihač)
1975    Šepkajúci fantóm  (Strihač)
1974    Do zbrane, kuruci!  (Strihač)
1973    Prípad krásnej nerestnice  (Strihač)
1972    Ďaleko je do neba  (Strihač)
1971    Zlozor  (Strihač)
1970    Naši pred bránami  (Strihač)
1970    Rozsudok  (Strihač)
1969    Láska neláskavá  (Strihač)
1968    Niet inej cesty  (Strihač)
1967    Cézar a detektívi  (Strihač)
1967    Drak sa vracia  (Strihač)
1967    Kristove roky  (Strihač)
1967    Volanie démonov  (Strihač)
1967    Vreckári  (Strihač)
1966    Koliesko  (Strihač)
1966    Vrah zo záhrobia  (Strihač)
1965    Námestie svätej Alžbety  (Strihač)
1965    Nylonový mesiac  (Strihač)
1965    Smrť prichádza v daždi  (Strihač)
1965    Šerif za mrežami  (Strihač)
1964    Archimedov zákon  (Strihač)
1964    Každý týždeň sedem dní  (Strihač)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Strihač)
1964    Senzi mama  (Strihač)
1963    Ivanov  (Strihač)
1963    Kto si bez viny  (Strihač)
1962    Boxer a smrť  (Strihač)
1962    Slnko v sieti  (Strihač)
1961    Most na tú stranu  (Strihač)
1961    My z deviatej A.  (Strihač)
1961    Pokorené rieky  (Strihač)
1961    Predjarie  (Strihač)
1960    Na pochode sa vždy nespieva  (Strihač)
1960    Prerušená pieseň  (Strihač)
1960    Trinásťroční - Malá manekýnka  (Strihač)
1960    Trinásťroční - Strieborný favorit  (Strihač)
1959    Dom na rázcestí  (Strihač)
1959    Muž, ktorý sa nevrátil  (Strihač)
1959    Pán a hvezdár  (Strihač)
1958    Posledný návrat  (Strihač)
1958    Statočný zlodej  (Strihač)
1958    V hodine dvanástej  (Strihač)
1957    Posledná bosorka  (Strihač)
1957    Zemianska česť  (Strihač)
1956    Čert nespí  (Strihač)
1956    Čisté ruky  (Strihač)
1956    Previerka lásky  (Strihač)
1955    Za slobodu (Partizáni)  (Strihač)
1955    Žena z vrchov  (Strihač)
1954    Drevená dedina  (Strihač)
1953    Kvety Tatier (Víťazný život)  (Strihač)
1953    Pole neorané  (Strihač)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Strihač)
1950    Tatranský pohár  (Strihač)
1949    Oceľová cesta  (Strihač)
1948    Vlčie diery  (Strihač)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768