Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Irena Schannerová
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Irena Schannerová' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 7)

1967    Volanie démonov  (Návrhár kostýmov)
1966    Tango pre medveďa  (Návrhár kostýmov)
1965    Zvony pre bosých  (Návrhár kostýmov)
1964    Pre mňa nehrá blues  (Návrhár kostýmov)
1959    Dom na rázcestí  (Návrhár kostýmov)
1957    Štyridsaťštyri  (Návrhár kostýmov)
1948    Čertova stena  (Návrhár kostýmov)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768