Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Rudolf Pavlíček
  17.04.1913
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Rudolf Pavlíček' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 21)

1962    Havrania cesta  (Zvukár)
1962    Slnko v sieti  (Zvukár)
1961    My z deviatej A.  (Zvukár)
1961    Pieseň o sivom holubovi  (Zvukár)
1960    Prerušená pieseň  (Zvukár)
1959    Dom na rázcestí  (Zvukár)
1958    Dáždnik svätého Petra  (Zvukár)
1957    Posledná bosorka  (Zvukár)
1957    Zemianska česť  (Zvukár)
1956    Čert nespí  (Zvukár)
1955    Štvorylka  (Zvukár)
1955    Za slobodu (Partizáni)  (Zvukár)
1955    Žena z vrchov  (Zvukár)
1953    Rodná zem  (Zvukár)
1952    Dúha nad Slovenskom  (Zvukár)
1952    Mladé srdcia  (Zvukár)
1950    Kozie mlieko  (Zvukár)
1949    Katka  (Zvukár)
1948    Čertova stena  (Zvukár)
1948    Vlčie diery  (Zvukár)
1946    Varúj..!  (Zvukár)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768