Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Šimon Jurovský
  08.02.1912
  08.11.1963
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Šimon Jurovský' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 13)

1961    Predjarie  (Autor hudby)
1959    Dom na rázcestí  (Autor hudby)
1958    Dáždnik svätého Petra  (Autor hudby)
1958    Nikdy viac  (Autor hudby)
1957    Posledná bosorka  (Autor hudby)
1957    Zemianska česť  (Autor hudby)
1956    Previerka lásky  (Autor hudby)
1955    Za slobodu (Partizáni)  (Autor hudby)
1955    Žena z vrchov  (Autor hudby)
1953    Pole neorané  (Autor hudby)
1952    Lazy sa pohli  (Autor hudby)
1949    Oceľová cesta  (Autor hudby)
1946    Varúj..!  (Autor hudby)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768