Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Stanislav Dančiak
  26.10.1942
(Bratislava)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Stanislav Dančiak' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 15)

2005    Šílení  (ako krčmár)
2002    Dážď padá na naše duše  (ako bezdomovec - ufón)
1999    Šesť statočných  (ako 2. tajný (V.))
1998    Rivers of Babylon  (ako Mozoň)
1992    Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý  (ako kapitán Klinec)
1990    Dávajte si pozor!  (ako Bohuš Martinák)
1990    Súkromné životy  (ako Lichner)
1989    Montiho čardáš  (ako Bunko)
1988    Mikola a Mikolko  (ako hostinský)
1984    Návrat Jána Petru  (ako Štefan Dinda)
1983    Sojky v hlave  (ako Maťov otec)
1975    Sebechlebskí hudci  (ako Jakub)
1970    Zločin slečny Bacilpýšky  (ako Muro)
1966    Koliesko  (ako otec)
1965    Kým sa skončí táto noc  (ako Kvetinka)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768