Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Radoslav Brzobohatý
  13.09.1932
(Vrútky)
  12.09.2012
(Praha, Česká republika)
Český herec. Manžel slovenskej herečky Hany Gregorovej. V detstve sa venoval ochotníckemu divadlu, hre na husle, závodne lyžoval, robil atletiku, hral futbal, hokej, basketbal. V roku 1954 absolvoval DAMU v Prahe. Účinkoval v rôznych českých divadlách 
... celý text
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Radoslav Brzobohatý' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 8)

2010    Legenda o Lietajúcom Cypriánovi  (ako Prior)
2007    Návrat bocianov  (ako Viktor)
1985    Zastihla ma noc  (ako Paleček)
1982    Tušenie  (ako civil)
1981    Noční jazdci  (ako Halva)
1977    Zlatá réva  (ako Šimon Príboj)
1976    Desať percent nádeje  (ako Ivan Kuník)
1974    Deň, ktorý neumrie  (ako obersturmführer Ritter)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768