Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Jozef Zachar
  13.12.1920
(Hlohovec)
  01.01.2013
(Piešťany)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Jozef Zachar' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 12)

1984    Lampáš malého plavčíka  (Režisér)
1983    Muž nie je žiadúci  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1982    Guľôčky  (Režisér)
1980    Demokrati  (Režisér)
1977    Kamarátka Šuška  (Režisér)
1976    Desať percent nádeje  (Režisér)
1975    Sebechlebskí hudci  (Režisér)
1973    Očovské pastorále  (Režisér)
1970    Rekviem za rytierov  (Režisér)
1968    Niet inej cesty  (Režisér)
1967    Zmluva s diablom  (Režisér)
1964    Psychodráma  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768