Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Ondřej Vetchý
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Ondřej Vetchý' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 6)

2014    Rukojemník  (ako mjr. Bašta)
2002    Kruté radosti  (ako Karol)
1999    Všetci moji blízki  (ako Max)
1990    Let asfaltového holuba  (ako Dodo)
1989    Chodník cez Dunaj  (ako Valášek)
1989    Nebojsa  (ako Ferko)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768