Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
František Velecký
V databáze sa momentálne nenachádzajú žiadne osobné informácie o tejto osobe
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'František Velecký' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 9)

1990    Let asfaltového holuba  (ako Fraňo)
1987    O živej vode  (ako Čiernobradý)
1982    Na konci diaľnice  (ako Ing. Turanský)
1975    Pacho, hybský zbojník  (ako Stacho)
1970    Noc s mačkou  (ako Vlado)
1969    Sladké hry minulého leta  (ako Rotschild)
1968    Stopy na Sitne  (ako Jožo Truska)
1965    Nylonový mesiac  (ako Andrej)
1964    Každý týždeň sedem dní  (ako sochár Andrej)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768