Menu:

 Prihlásený užívateľ:   žiadny
 

 Registrovaní užívatelia:
Meno:Heslo:
Nový užívateľ

 Hľadaj:


 Posledná aktualizácia:
@ design - 1.12.2012
@ data - 17.4.2013

 Copyright:
© 2001-2013 [cory]
    [sfú - data]
    [R.Šmatláková-katalóg]

Všetky práva vyhradené

Informácie o filmoch a tvorcoch spracováva Renáta Šmatláková, SFÚ
Databáza tvorcov
 
Martin Ťapák
  13.10.1926
(Liesek)
 Zoznam ocenení pre tvorcu

Pozrite si ocenenia pre tvorcu 'Martin Ťapák' klinutím na tento odkaz


 Výberová filmografia (Počet filmov: 23)

1989    Montiho čardáš  (Režisér)
1987    Neďaleko do neba  (Režisér, Autor námetu, Scenárista)
1986    Kohút nezaspieva  (Režisér)
1985    Skleníková Venuša  (Režisér, Scenárista)
1984    Návrat Jána Petru  (Režisér, Scenárista)
1983    Zrelá mladosť  (Režisér, Scenárista)
1982    Popolvár najväčší na svete  (Režisér)
1981    Plavčík a Vratko  (Režisér)
1980    Hodiny  (Režisér)
1978    Krutá ľúbosť  (Režisér, Scenárista)
1978    Pustý dvor  (Režisér)
1976    Stratená dolina  (Režisér)
1975    Pacho, hybský zbojník  (Režisér, Scenárista)
1974    Deň, ktorý neumrie  (Režisér)
1973    Putovanie do San Jaga  (Režisér)
1972    Zajtra bude neskoro  (Režisér)
1971    Nevesta hôľ  (Režisér, Scenárista)
1967    Rok na dedine  (Režisér)
1966    Živý bič  (Režisér)
1963    Jánošík II  (ako Uhorčík ml.)
1962    Jánošík I  (ako Uhorčík ml.)
1955    Červený mak  (ako kapitán)
1953    Rodná zem  (ako Martin)
 späť
 
optimalizovaný pre prehliadače: IE 5.0, Mozilla 0.9.7; rozlíšenie: 1024x768